Sinu valik muudab reaalsust

8.mai 2016 Access Consciousness

Your-Choice-Changes-Realities-Blog

Gary Douglas

Kui sa oled nagu enamus inimesi, siis oled sa veetnud oma elupüüdes valida selle reaalsuse menüüst. Selle reaalsuse menüü on: Sul on õigus, sul läks valesti, sa oled hea, sa oled halb, sa pole piiratud, sa oled piiratud. Ükski neist pole sellest, mis tegelikult võimalik on, see mida sa pole isegi kaalunud.

Ma ei vaata midagi lähtudes õigest või valest või heast või halvast. Mis iganes valik on, ma vaatan alati “Mis see loob? Kuidas see valik loob teistsuguseid võimalusi? Kuidas see valik loob erinevaid võimalusi, mida ma  pole pidanud isegi võimalikuks?”

Mis siis kui sina vaataksid oma valikuid sellest vaatepunktist? Mis siis kui sina hakkaksid looma sellest, mis on võimalik, mida sa pole kunagi kaalunud? Mina teen seda alati. Kui ma vaatan valikut, ei küsi ma kunagi ” Kuidas see hakkab tööle selles reaalsuses?” Ma küsin, “Mida see loob, mis on üle kõigest, mida ma olen eales teadnud, kõigest mida ma olen kunagi pidanud võimalikuks, kõigest, mis loob midagi suurepärasemat, kui see, mis on olnud planeedil Maa senini?”

Sinu valik muudab reaalsust. Palun saa sellest aru. Tõelise valiku Kuningriik  teadvustab, et kõik mida sa valid loob teistsugust maailma. Soovid luua teistsugust maailma? Siis vali. Lõpeta teesklemine, et sinu valikul pole tähtsust. Sinu valik teadlikkuse seisundist loob muutust kõigi teiste reaalsustes.

Kas see on see, mida sulle meeldiks luua? Siis vali seda!

Inimesed on alati teadnud, et nad on erilised. Nad mõtlevad, “Ma pean olema eriline, ma pean olema eriline, ma pean olema eriline, “aga nad ei tee seda tegelikult enda omaks.  Ma olen alati teadnud, et ma olen ka eriline, aga keegi teine ei suutnud näha seda reaalsust nii, et ma eitasin seda. Ma teadsin, et seal on midagi, mida ma saaksin teha, mis looks muutust maailmas, aga ma ei suutnud seda leida – sest ma otsisin kõigi teiste taskutest väärtust, selle asemel, et seda enda taskust otsida.

Igaüks meist, kingitusena, mis me oleme,  on midagi pakkuda, mis võiks muuta kõike. Sa pead vaatama enda taskusse, et leida see kingitus, mis on olnud seal terve elu. Sa tead, et see on seal. Sa tead, et see sul on. Selle asemel, et see omaks võtta, vaatad sa alati kellegi teise reaalsusesse, püüdes leida sealt mingit väärtust.

Sa oled ainulaadne kingitus maailmale. Kas sa oled seda kunagi teadvustanud? Mis on tarvis selleks, et sa teadvustaksid mis sa oled, milleks sa võimeline oled  ja mida sa pole veel valinud, et kui sa selle valiksid, muudaks see kõike?

Kui palju valikuid, mis on saadaval sulle, pole sa endale teadvustanud, et kui sa teadvustaksid neid, muudaks see maailma selliseks, millisena sina soovid, et see oleks?

Mõlemad Gary Douglas ja dr. Dain Heer vahendavad klassi, Valides võimalikkuseid (CFP), igal pool maailmas. Vaata allolevat videot, et rohkem teada saada! Videol on eesti keelsed subtiitrid.


Orginaalartiklit saad lugeda SIIT