Nõudes enda võimekust

Dancing-Girl-Jumping-In-Street-Looking-Happy

Umbes aasta pärast seda kui ma alustasasin Access’iga, küsis  Gary Douglas minult, kas ma olen valmis nõudma enda võimekust. Sellel hetkel, seisin ma seina taga, mis lahutas meid kohas, kus me olime… mu mõtted jooksid ummikusse, ma ei läinud, et vaadata talle näkku.

Ja ma ütlesin, ” Noh, mida see tähendab?”

Ta ütles, ” Ma ei saa sulle seda öelda.”

Ma vaatasin nurga tagant välja, ” Mis moodi see välja näeb?”

“Ma ei saa sulle öelda.”

“Mis juhtub?”

” Ka seda ei saa ma sulle öelda. Sa lihtsalt võtad selle enda omaks, kui sa oled valmis seda omama.”

Sõna- sõnalt võttis see mul umbes 45 minutit “kokutamist ja jahumist”, mõtiskledes, kas ma saan seda valida, kui ma ei tea mismoodi see välja näeb, ja mõeldes kogu aeg, ” Mis juhtuks kui ma seda teeksin?”

Ja siis ma tegin seda. Ma valisin nõuda oma võimekust. See oli nagu, ” Siin on see , mis on tegelikult tõde, ja ma ei kavatse endale enam valetada. Ma olen see, mis on minu jaoks tegelikult õige, sest tead mis, mu elu on liiga väärtuslik minu jaoks, et peitu pugeda.

Ma valisin olla juht. Ma jätkan seda. Igal kümnel sekundil. Ma ei otsi järgijaid. Ma olen lihtsalt valmis olema kutse, millelegi täiesti teistsugusele.

Kas sina oled?

Kas nüüd on aeg?

Kui on, sa tead seda. Ja kui mitte, on see ka täiesti OK.

Nii ja nüüd küsimus: Kas SA nõuad ja omad ja oled nüüd see võimekus ja teadlikkus, kes sa tõeliselt oled?”

Mis siis kui on olemas eluviis, mis on üle kõige, mida keegi meist on kunagi ette kujutlenud?

Ma tean, et on.

Dain

PS – see postitus on väljavõte mu raamatust, Kuidas saada endaks ja muuta maailma?/ , Being You Changing the World/ Sa saad tasuta esimese peatüki helisalvestise SIIT. (tõlk. inglise keeles)

PPS– Kui nüüd on aeg, sa võid ka vaadata minu Sissejuhatus olemisse tutvustavat klassi mida pakutakse interneti vahendusel üle terve maailma. Vajuta SIIA , et lugeda lähemalt.

Orginaalartiklit saad lugeda SIIT