NELI ELEMENTI JÕUKUSE SIGITAMISEKS

Gary Douglas

Minu lapsepõlves, mu emal ütles tavaliselt, “Sul on šampanja maitse ja õlle eelarve. Nii, et ma otsustasin, mul saab olema šampanja eelarve ja ma hakkan jooma head õlut.

Lapsena, oli meil kõigil taju, et kõik peaks meile olema saadaval, Kui meie vanemad andsis meile midagi, tahtsime me ikka enamat. Paljud meie vanematest ütlesid asju nagu, “Miks sa ei või lihtsalt olla tänulik selle eest, mis ma andsin sulle?!” Meie vastus, “Sest seal on enamat! Miks sa ei anna mulle kõike?”

Kui palju valesid oled sa enda omaks teinud, kui palju valesid oled sa teinud enda omaks teeseldes, et sa ei saa omada kõike? Mis siis kui saaksid? Mis juhtuks, kui sa lubaksid endal omada kõike? Mis siis kui selle asemel, et minna hinnangusse selle kohta ja imestusse, et mida sa teed valesti, sa lõpetaksid ja ütleksid, “Oo! Seal on võimalus, millest ma olen teadlik. Mis on selleks tarvis, et seda luua?”

Jõukus ja küllus on võimalikud. Rohkem on võimalik. Kas sa oled valmis seda omama? Mis on tarvis, et sa seda valiksid?

money-assorted

4 elementi jõukuse loomiseks

  1. Ole valmis OMAMA raha

Oled sa valmis omama raha? Või lihtsalt kulutama seda? Kui sa oled valmis ainult raha kulutama, siis sa pead kulutama kõik, mis sa saad. Rikastel inimestel ON raha ja kui sul on raha, siis sa saad VALIDA kus ja kuna sa soovid seda kulutada.

Siin on midagi, mida sa saad proovida. Mine linna kõige kallimasse poodi. Küsi, kui raha ei oleks teema ja ma saaksin ükskõik mida sellest poest, mida ma siit valiksin? 90% nendest asjadest mida me tahame on asjad, mida me ei saa endale lubada. Meid on õpetatud, et asjad, mis on kõige kallimad on väärtuslikud ja asjad mida me tahame on need, mida me ei saa lubada.

Kas sa saad lubada endale õhu hingamist? Ei. Sa lihtsalt valid seda hingata. Mis siis kui sa hakkaksid vaatame rahale nagu sa vaatad õhku? Kui raha oleks nagu sisse ja välja hingamine, kas sa lubaksid endal seda omada?

  1. Ole tänulik ja küsi enamat

Sa saad olla tänulik kõige eest, mis sul on täna ja endiselt küsida enamat. Mul on tänulikkus kõige eest, mis mul on JA ma ei lõpetama kunagi küsimist, “Mis on võimalik veel peale selle?”

Mul on see ebaharilik arvamus, et kui ma küsin enamat saab ka rohkem ilmuda.  Kui ma piiran enda küsimist, siis ma jään alati jahtima piiratud elu. Nii, et ma küsin alati enamat.  Ma ei pea ennast läbikukkunuks ja ma ei ma ei lähe vormist välja kui mu ideaalne elu ei ilmu. ma olen tänulik õige eest, mille ma olen vastu võtnud ja ma jätkan enama küsimist. Tänulikkus kutsub enamat mu ellu ootamatutel viisidel.

  1. Teadvusta, et Raha Eesmärk on Luua Enamat

Tänane valik loob homse tuleviku. See, mida sa valid täna määrab tuleviku, millle sa saad homme.

Lõpeta otsimine, kui palju raha sa saad töötades  töökohal või õpetades klassi, sest see on hoolitsemine tänase “probleemi” eest. Vaata kõike mida saa teed pilguga, “Millist tulevikku see loob?” “Millise tuleviku sa lood selle valikuga?”

Sul on võimed, mida teistel inimestel pole. Kas sa kasutad neid, et luua endale raha? Või annad sa endale hinnanguid selle kohta, mida sa ei loo?

  1. Lisa oma Ellu

Meile on öeldud, et elu elamine on maja, auto, naise või mehe, laste omamisest. Need asjad pole oma elu elamisest. Need asjad toimuvad kuna sa OLED oma elu elamas. Need on asjad, mida sa saad lisada oma elule.

Sa tahad küsida iga päev. “Mida ma saan lisada oma ellu, mis looks mulle rohkem raha koheselt?” Ära võta vaatepunkti, ma töötan 40 tundi nädalas, ma ei suuda enamat teha.

Oled sa kunagi kuulnud fraasi, “Kui sa tahad, et miski tehtud saaks anna see hõivatud mehele?” Anna see kellelegi, kes on hõivatud, see saab alati tehtud. Miks? Hõivatud inimesed saavad nii palju enamat tehtud, sest nad ei näe midagi piiranguna. Nad näevad kõike võimalusena. Mis on siin tegelikult võimalik, kui ma valin teistmoodi?

Sa saad luua jõukust. Sa saad elada külluses. Sinu valik loob. Kas sa valid seda? Kas sa võtad selle? Kas sa OLED see?!

Orginaalartiklit saad lugeda SIIT