Miks inimesed valivad tulla Access Consciousness’i PÕHIALUSTE klassi?

 

Mis siis kui sul on võimalik saada tööriistad ja toetus, et luua elu, mida sa oled alati teadnud, et peaks olema võimalik?

Found

Põhialused (Foundation) on Access Consciousness’i 4 päevane klass, mida sa saad valida pärast seda kui sa oled osalenud Access Bars klassis. Seda pakuvad sertifitseeritud Access Consciousness Vahendajad üle terve maailma, kes on varustatud sadade tööriistadega, mis lubavad sul muuta kõike mis ei toimi su elus.

Kui sa saaksid muuta kõike, mida sa muudaksid?

Tõepoolest on olemas teistsugune võimalus, mis on enamat sellest, kui sa suudad ette kujutada, sõltumata sellest kus sa oled või milline su elu on hetkel.

Loe lähemalt erinevate inimeste  kogemusest nende esimestest Access Consciousness’i klassidest.

“Mul olid kõik oma õigustused ja põhjendused olemas. Põhialuste klassi minekust ei suutnud ma isegi mõelda sellel hetkel. Siis mu sõber ja vahendaja küsis minult, ‘miks sul on alati vabandus, et mitte minna? Access Bars muutis su elu, sellest, mis sa oled rääkinud. Kas on võimalik, et su elu võiks minna veel paremaks? Nii, et ma loobusin oma vabandustest ja valisin selle. Ma istusin seal Põhialuste klassis, olles lugemisega 12 lehekülge kõigist ees, sest see oli nii hämmastav! Tundus nagu keegi oleks pannud kõik selle, mis ma teadsin, et on maailmas olemas, sellesse käsiraamatusse. Nii, et mu küsimus sulle mu sõber on – kas su elu võiks muutuda veel suurepärasemaks? – dr. Dain Heer

“ Ma otsisin midagi MUUD oma aktupunktuuri praktikas. Ma otsisin ja vaatasin raamatutesse ja klassidesse ja hakkasin isegi uurima akupunktuuri punkte peas, aga ei suutnud leida seda mida ma tõesti otsisin, mitte kusagilt! Ma hakkasin vahetama seansse ühe nõustajaga. Me tegime seansse teineteisele iga nädal. Ühel päeval ta tuli ja oli täiesti teistsugune – ta oli just käinud Access Barsi ja Põhialuste klassis. Ma vaatasin teda korraks ja küsisin,” OK mis sa teinud oled? Ma tahan seda. Ta rääkis, et esimene asi on see, mille nimi on Bars… ja, et peas olevat energia punktid. Ma teadsin sel hetkel, et ma lihtsalt pean minema sinna. Ma osalesin järgmises Barsi klassis enda linnas! – Lauren

“Ma palusin sellel vahendajal, keda ma teadsin teha klass jõulude ajal ja ta vastas ei, keegi ei tuleks kohale. Ma küsisin palju inimesi tal vaja on ja ta ütles, et vähemalt 4. Ma sain istmetele 4 tagumikku ja ma sain asjasse süvenenda. Ma teadsin, et ma ei suuda enam kauem oodata, et muuta kogu mu elu!”- Simone

“Ma olin osalenud Bars’i klassis mõned kuud varem, endiselt uskusin, et kahe väiksese tüdruku emana ei suuda ma leida seda aega või luua raha, et osaleda Põhialuste klassis. Siiski ma jätkasin küsimuste küsimist ja tööriistade kasutamist, mis mul olemas olid ja küsimist” Mis veel on võimalik? Ma läksin iga nädalasele Access Barsi vahetusõhtule, koos inimestega, kes olid osalenud Põhialuste klassis, ja need tööriistad ja teadmised, mis neil olid – ma teadsin, et ihaldasin ja  otsisin neid, et need muudaksid mu elu! See lõppes sellega, et ma sain üllatusena tagasimakse, peaaegu samas summas, mis maksis see klass ja ei kusagilt ilmusid inimesed ,kes pakkusid abi mu laste hoidmisel. Need neli päeva muutsid nii palju mu elus ja muutsid nii palju kogu maailmas, millekski suurepärasemaks, kui ma eales olin võimalikuks pidanud.”-Emily

“Ma käisin Barsi ja Põhialuste klassis mõne nädalase vahega ja leidsin tööriistad, mis lubasid mul luua elu, mida ma teadsin, et peaks olema saadaval. Ma sain ise küsida küsimusi ja mängida protsessidega, selle asemel, et lasta kellelgi ennast ‘tervendada’,  Ma sain luua teistsuguseid mustreid selle asemel, et olla kinni oma vanades mustrites. Me elu täitus lõbu, uskumatute, seletamatute kogemustega ja rõõmuga, mida mu vana mina poleks kunagi suutunud uskuda!”- Rebecca

“Ma valisin oma esimese 5-päevase (Acces Bars & Põhialuste klass) kui mina, skeptik, mõistsin, et need tööriistad tõepoolest töötavad. Ma olin kasutanud mõningaid põhilisi tööriistu nagu “ Kuidas saaks veel paremaks minna?” “Mis veel on võimalik?” ja Mis on tarvis, et___ ilmuks? Kui ma hakkasin seda viimast küsima, hakkasid asjad ilmuma mu ellu… ja kiiresti. See juhtus siis kui ma ei hoidnud ennast enam tagasi. Ma sain selle kõik! Nii ma saingi ennast oma esimesse Põhialuste klassi” – Karlina

FOUNDATION

Kui sa oled valmis, et Põhialuste klass saaks hakata aitama sind sinu enda teekonnal, et avastada, kes sa tõeliselt oled ja mis veel võimalik on? Mis siis kui su elu saaks olla veel suurepärasem kui see hetkel on? Kas nüüd on aeg?

Vajuta SIIA , et lugeda rohkem Uue põhialuste klassi kohta Vancouver’is & INTERNETIS  vahendatud dr. Dain Heer & Gary Douglas’e poolt selle aasta aprillis .

PÕHIKLASSI POD toimub Eestis 18 – 21 aprill