LEIDES LOOTUST KUI KÕIK NÄIB KADUNUD


Kas oled kunagi vaadanud maailmas ringi ja tundnud, et see pole piisav? Oled sa kunagi soovinud teistsuguseid võimalusi? Nagu näiteks vähem hinnanguid inimeste vahel? Võibolla lahkem, hellem maailm milles elada?

Ma olen alati teadnud, et midagi muud peaks olema võimalik. Ma olen alati tahtnud saada osa selle loomisest. Ma lihtsalt ei suutnud näha ja välja selgitada kuidas see kõik peaks toimima. Kuidas panna MINU elu toimima. Ma tegin kõik mida sa peaksid tegema, et omada suurepärast elu. Ma ehitasin üles eduka kiropraktiku ettevõtte. Mul oli kihlatu, kelle kohta kõik ütlesid, et ta on minu jaoks ideaalne. Ma elasin kaunis Santa Barbaras. Väljastpoolt vaadatuna oli mul kõik. Aga tead mis? Ma olin õnnetu.

Iga päev pärast seda kui mu kihlatu läks tööle, lamasin ma voodis ja nutsin. Pettunult, lootusetult. Selle alla mattudes. See tunne kui sa arvad, et sa ei suuda kõige sellega toime tulla, ma tean seda hästi.

Ma proovisin kõike, mida ma arvasin, et võiks mind parandada. Ma mõtlesin, “ MA PEAKSIN olema õnnelik. MA PEAKSIN olema rahul. MA PEAKSIN olema võimeline tegema seda mida ma armastan ja olema võimeline oma üüri maksma. MUL EI PEAKS olema seda rahulolematuse valu. “Aga ma olin. Ja ükski praktika, protsess, eneseabiraamat, mitte miski ei pannud seda valu pikaajaliselt lahkuma. Ma olin enamus ajast masendunud ja õnnetu. Ma ei teadnud enam, mida veel proovida. Ma ei näinud elamisel mõtet, kui see pidi selline olema. Ma olin valmis lahkuma.

… Ma olin valmis.

Ma valisin välja päeva. Päeva, millal ma pidin kõik lõpetama. Päeva millal ma lõpetan oma elu. Ma lajatasin Universumile viimase nõude, “Universum! Sul on aega 6 kuud või ma olen siit läinud.” Ja mõtlesin seda tõsiselt.

Nädal aega hiljem vaatasin ma läbi ajalehe kuulutusi ja nägin seda pisikest reklaami, mis kirjutas, “Access/Ligipääs.  Kogu elu tuleb minuni kerguse rõõmu ja hiilgusega. Helista Shannonile.” Lehte ära visates ütlesin, “Pollyanna pani ajalehte reklaami. Kergus, rõõm ja hiilgus? Rohkem nagu valu, kannatus ja vermed!”

Järgmisel nädalal nägin ma taas seda reklaami. Seekord ma helistasin. Kui Shannon vastas telefonile, nõudsin ma, “Mida sa teed?!” Ta rääkis mulle teadlikkusele ligipääsu™(Access Consciousness®) vahenditest. Tõrksalt ja skeptiliselt panin ma kirja kohtumise.

See esimene kohtumine oli minu jaoks terve uus maailm. Nii ma jätkasin Accessiga (ligipääsuga), ma avastasin vahendeid, mida ma sain lisada oma igapäevaellu ja need tõepoolest töötasid! Kui ma hakkasin kasutama neid vahendeid rohkem ja rohkem hakkasin ma hommikul ärgates tajuma võimalusi. Esimest korda väga pika aja jooksul. Ma olin õnnelik ja tänulik, et ma olen planeedil. Ja tead mida? See õnn ja võimaluste taju, see muutub iga päevaga aina suurepärasemaks ja suurepärasemaks!

Kuidas sinuga on? Mis see on mida sa oled otsinud, aga pole olnud kunagi võimeline leidma? Kas see on rõõmsameelsus? Kas sa tead seda rahulolematuse ja masenduse tunnet? Kas sulle on huvi pakkunud, kas sul elu on nagu see on ja see on kõik? Kas sa igatsed millegi enama järgi?

Ma olen elav tõestus, et midagi enamat on võimalik. Olemas on rõõmu ja kerguse ruum, mida sa võid teada.

Siin on kolm vahendit, mis muutsid jõuliselt mu elu ja nad saavad muuta ka sinu oma:

  • Vaigista Hääl Sinu Peas: Kas sul on olnud kunagi tunne, et su mõtted tunded ja emotsioonid karjuvad su peale ja sõltumata sellest, mida sa proovid teha ei suuda sa neid vaigistada? Asi on selles, et 98% mõtteid, tundeid ja emotsioone, millest sa teadlik oled ei kuulu isegi sulle. Sa oled nagu tohutu raadiovastuvõtja, mis korjab ülesse kõik, mis toimub sinu ümber. Järgmine kord kui sa tunned ennast masendunult, vihasena, ärritunult, kurvana, üksildasena või sul on raskusi voodist välja saamisega, sest need tunded on tõeliselt tugevad ja uputavad, küsi see küsimus, “Kellele see kuulub?” Kui sa märkad, et asjad muutuvad sinu maailmas helgemaks, pole see kunagi sinu oma olnud. Ütle lihtsalt, tagastan saatjale.
  • Muuda Oma Meelt: Sinu vaatepunkt loob sinu reaalsuse. Kuidas sa usud, et miski välja ilmub on see, kuidas see välja ilmub. Hea uudis on,kui sa muudad oma vaatepunkti, saad sa muuta oma reaalsust. Sa saad hakata muutma oma vaatepunkti elu kohta öeldes, “Kogu elu tuleb minuni kerguse, rõõmu ja hiilgusega.” Ütle seda 10 korda hommikul ja 10 korda õhtul. Kui meil on vaatepunkt, et elu on täidetud kerguse, rõõmu ja küllusega, kergus, rõõm ja küllus ilmuvad välja sest sinu vaatepunkt loob sulle seda reaalsust.
  • SINA saad muuta iseenda maailma: Access Consciousnessi® (teadlikkusele ligipääsu) vahendid väestavad sind teadma, et sa tead. Sa oled palju suurepärasem ja palju võimsam, kui sa kunagi oled teadvustanud. Kui sa hakkad teadvustama, et sõltumata millestki/kellestki, mis valiku sa oled teinud, sõltumata sellest kus sa praegu oled, saad sa täna valida midagi erinevat.

Need kolm küsimust saavad sind juhendada enda kui kingituse avastamisel ja väestada sind valima midagi uut:

  • Millega sa arvad, et sa ei saa hakkama, millega sa tegelikult saad?
  • Kus sa õppisid, et sul peab olema väljapääs, selle asemel, et luua võimalus?
  • Mis on kingitus sinus, et kui maailm kaotaks selle, väheneks maailma imelisus, sest sa oled läinud?

Alati on lootust. Alati on teistsugune võimalus. Maailm saab olla teistsugune koht. Sinu elu saab olla palju suursugusem, kui ükskõik mida sa oled kogenud või isegi lootnud.

*Meie videotel on subtiitrid mitmetes keeltes.Vajuta seaded, video all paremas nurgas, et lülitada sisse subtiitrid ja valida sobiv keel.

Ma olen olnud seisundis, kus ma otsisin väljapääsu. Ma teadsin seda hästi. Ja ma võin sulle öelda, kui sa ei näe seda enamat, mis on saadaval, palun ära anna alla. See on seal olemas ja kui sa valid küsida küsimusi, kui sa valid seda teadvustada, et sa pole pooltki nii sassis kui sa arvad, et sa oled, kui sa valid kutsuda kergust ja elurõõmu endaga mängima, saab sul olla elamise seiklus, mis saab minna palju kaugemale sellest, mida sa oled kunagi ette kujutanud.

Never Give Up