Kas on aeg tulla kastist välja?

Külalispostitus Gary Douglaselt

out-of-box-blog

Ma olen 74- aastat vana, ma töötan 12 tundi päevas 6 päeva nädalas, ma reisin üle terve maailma ja ma ratsutan. Selle reaalsuse kast ütleks, et ma ei peaks tegema neid asju. See ütleks mulle, et ma olen liiga vana.

Aga ma olen valmis vaatama seda, mis on minu jaoks õige. Ma olen valmis valima, seda mis töötab minu jaoks.

Ma valin elada oma elu kui elegantset pidustust ja minu vaatepunkt on, et ma saan omada, teha ja olla kõik, mida ma ihaldan, on minu reaalsus.

Kastist välja saamine on sellest, kuidas minna kaugemale teiste inimeste piirangutest, millest nad toimivad. See on loomine üle vaatepunktide, mis on sulle peale pandud sinu vanemate, õpetajate, sõprade, perekonna, kolleegide, kultuuri ja ühiskonna poolt, et sa suudaksid luua, mida SINA ihaldad. Isegi kui keegi teine seda ei mõista või see ei meeldi neile

Sinu vaatepunkt on ka sinu reaalsus. Kui sulle meeldiks omada  teistsugused võimalusi, pead sa olema valmis minema kaugemal teiste inimeste piirangute ja järelduste kastist ja olema valmis vaatama teisest kohast.

Sa võid olla kuulnud ütlemist, “Mõtle kastist välja.” Või, “Ela kastist väljas.” Ma mõtlen seda tõsiselt, me veedame palju aega kastides! Kui me sünnime pannakse meid võrevoodisse – mis on kast. Kui me sureme, on see kirst, mis on … oo, jaa… järjekordne kast. Ja väga palju maailmas, kõik need aastad vahepeal on kastis elamisest, kus teised inimesed ütlevad, milline meie reaalsus peaks olemas.

Kas sa oled kunagi vaadanud oma elu ja imestanud … Kellele ma oma elu elan? Mis on tegelikult minu reaalsus ja miks ma püüan olla nagu keegi teine?

tavaliselt, kui sa püüad olla keegi teine, sa tegelikult ei saavuta või loo seda, mida sa ihaldad.

Sul on tegelikult siin teistsugune valik. Me saame elada, kas teiste inimeste reaalsuse järgi või me saame välja selgitada meie enda oma.

OutOfTheBox_Email_gen

PS – Kui sa tahaksid omada teistsuguseid võimalusi, mulle meeldiks sind kutsuda oma uude 2-päevasesse eriklassi -– ‘Out of the Box’. See on avatud kõigile, kes on osalenud Access Bars klassis ja esimene klass toimub 4-5 veebruar San Diego’s ja interneti vahendusel, ja 4-5 märts Münchenis ja internetis (Vajuta siia, et näha ülemaailmset graafikut )

Orginaalartiklit saad lugeda SIIT

Loe lähemalt Gary Douglase kohta SIIT